Nederlands fabricaat Waterdichte hoes wordt meegeleverd

Ruilen / retourneren

Retourbeleid

Als particulier heeft u het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk, voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice.

Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen en of het niet gebruikt is (gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen) en nemen we de retourzending in behandeling.

Ga als volgt te werk:

  1. Vul ons retourformulier in.
  2. Verpak het te retourneren artikel in een beschermde verpakking. Indien het product is geleverd in een doos of bijzondere hoes, verzend je de originele verpakking in deze staat terug.
  3. Voeg het ingevulde retourformulier bij en stuur de zending gefrankeerd naar het onderstaande adres:
    Top Pellets Europe B.V.
    Rustenburgerweg 3
    1646 WJ Ursem
  4. Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling en storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug.

Ruilen

Als je je ontvangen product(en) wenst te ruilen, dan kan je op het retourformulier aangeven welk product je wenst te ontvangen.

Garantie

Neem in geval van garantie eerst contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 072 50 39 202. Na goedkeuring volgt u de hierboven bij ‘Retourbeleid’ genoemde stappen, waarbij u in het retourformulier een duidelijke omschrijving geeft van het gebrek of defect.

Afkoelingsperiode

Toppellets.nl biedt u in het kader van de wet Kopen op afstand de mogelijkheid het gekochte product binnen een afkoelingsperiode van 14 dagen te retourneren. Het gekochte product dient bij voorkeur en indien mogelijk in onbeschadigde verpakking, inclusief alle toebehoren teruggezonden te worden.

Rustenburgerweg 3
1646 WJ Ursem
Telefoon: +31 (0)72 503 92 02

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
©2024 Top Pellets Europe B.V.