Hele pallet met ENplus A1 gecertificeerde witte pellets


10 kg
pallet á 96 zakken
AantalPer pallet incl. BTW
1€ 302,02
2€ 284,59
3€ 267,17
4 t/m 6€ 261,36
7 t/m 10€ 243,94
11 t/m 18€ 238,13
volle vracht€ 232,32
15 kg
pallet á 66 zakken
AantalPer pallet incl. BTW
1€ 303,47
2€ 291,49
3€ 287,50
4 t/m 6€ 283,50
7 t/m 10€ 279,51
11 t/m 18€ 275,52
volle vracht€ 271,52

Wij kunnen ook pellets leveren in big bags of bulk.
Neemt u met ons contact op of klik op de link voor meer informatie en prijzen.
Bekijk de complete prijslijst
  • Nederlands fabricaat
  • Binnen drie werkdagen geleverd
  • Verpakt in waterdichte hoes
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

Er bestaan twee soorten gecertificeerde pellets. Dit zijn pellets met een DIN plus certificering en pellets met een ENplus certificering. Deze pallet met witte pellets heeft een ENplus A1 certificatie. Wat maakt dit certificaat nu zo bijzonder?

ENplus A1 pellets

De ENplus certificering is een Europees certificatiesysteem. ENplus bestaat uit drie verschillende klassen: ENplus A1, ENplus A2 en ENplus B. De klasse ENplus A1 stelt de strengste eisen. Als u pellets koopt met een ENplus A1 certificatie, heeft u pellets die binnen vastgestelde waarden vallen. Door de hoge presentatie-eisen en strenge voorwaarden aan de leveringen wordt de kwaliteit van de pellets gewaarborgd.

De eisen van ENplus A1 pellets

De pellets moeten aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van het asgehalte, vochtgehalte en verschillende stoffen die de pellets mogen bevatten. Zo mag het asgehalte niet meer dan 0,7% en het vochtgehalte niet meer dan 10% van het gewicht van de pellets bedragen. Daarnaast mogen de pellets maar heel weinig stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn, zoals arseen, koper, chroom, kwik of zink.

Het verschil tussen ENplus pellets en DIN plus pellets

Zowel ENplus als DIN plus zijn internationaal erkende keurmerken en staan garant voor hoge kwaliteit houtpellets. Het grootste verschil tussen de twee certificatiesystemen is dat bij ENplus er veel aandacht is voor logistieke processen na het produceren van de pellets. Zo is de herkomst van de pellets altijd bekend. Ook gelden er diverse eisen waar een distributeur aan moet voldoen. Bij DIN plus is dit niet het geval.

Kies voor gecertificeerde witte pellets van Top Pellets Europe B.V.

Onze gecertificeerde witte pellets zijn van uitstekende kwaliteit en een goede keus voor uw pelletkachel. Wilt u meer informatie over de pellets of over de ENplus A1 certificatie? Bel of mail ons dan even. Wij helpen u graag verder.

Verzenden

Bij de pellets in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle pellets hebben wij ruim op voorraad. Pellets die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, heeft u in Nederland binnen drie werkdagen in huis wanneer u op een werkdag besteld voor 22:00 uur.

Retourneren

Als particulier heeft u het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk, voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice.

EN plus A1
gecertificeerd

Hele pallet met ENplus A1 gecertificeerde witte pellets